Tanítványaim mondják

Berlin camp

      Reichstag, Berlin

 

“I’ve been learning with Agi since I was 8 years old. During that time I’ve been through a lot language related experiences, from the first time I was able to understand things in English to the point I got my C1 language certificate. I’ve also been to Berlin with Agi’s camp, which was also a great experience. Now I am spending a school year in Denmark.” (2015)
Dóri, 16, Szentendre (heti 2*60percben tanult angolt)

 

 

 

Panni.vélemény

(2016; heti 2*60percben tanult angolt)

 

“Igazán szerencsésnek érezem magam, hiszen több évnyi nyelvtanulás, és jó néhány sikertelen vizsga után egy kedves ismerősöm ajánlása révén rátaláltam Ágira. Több, mint egy éve dolgozunk együtt, és úgy érzem, hogy ez alatt az idő alatt többet fejlődtem az angol nyelvből, mint eddigi összes tanulmányaim során. Ez természetesen Áginak köszönhető, hiszen a szintfelmérésem után olyan ütemben kezdtük meg a tanulást, hogy az egyáltalán nem volt megterhelő. Türelmes, segítőkész, és figyelembe veszi, hogy a nyelv mely része megy kevésbé, és arra nagyobb hangsúlyt fektetünk, hogy ne maradjanak ‘sötét foltok’. Heti rendszerességgel Skype-on tanulunk, melyek ugyan olyan minőségűek, mint a személyes órák. Ági nagyon odafigyel, hogy mind az órák, mind az otthoni házi feladatok megfelelő minőségűek és változatosak legyenek. Ezzel is motiválva engem a folyamatos készülésre. Mindenkinek csak ajánlani tudom Ágit.” (2015)
Timi, 34, Budapest (heti 1*90percben tanult szakmai angolt)

 

“Több hónapja tanulok németet Ágival a németországi munkához és élethez. Az órai színesek, változatosak, ő pedig nagyon segítőkész és végtelenül türelmes. Nagyon örülök, hogy sikerült őt megtalálnom és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!” (2015)
Gábor, 41, Németország (heti 3*60percben tanult németet)

 

bizonyitvany“Általános iskolás koromban kezdtem magán úton tanulni angolt és matematikát. Ági azóta is mindig figyel arra, hogy nekem hogyan a legkönnyebb megtanulni az adott témát vagy mennyiséget, ehhez képest módosítja az órákat meg a leckéimet. Ezáltal váilk tényleg személyessé a tanulás az iskola vagy más tanárkohoz képest. A személyes órákról teljesen átálltunk a Skype órákra, mert ezek előnyösebbek mindkettőnknek. A középiskola legelején letettem a középfokú kétnyelvű vizsgát angolból a Rigó utcában. És mivel jól ismerjük egymást Ágival, így sokkal könnyebben vágtunk bele  a német tanulásba, vizsgafelkészülésbe is. Mindkét öcsémet szintén Ágihoz küldtük, mikor nehézségeik merültek fel a tanulásban.” (2014)
Ricsi, 17, Budapest
(heti 3*45percben tanult korábban angolt, jelenleg németet és matematikát)

 

“I have started to learn German language as it would be extremely necessary for me within the next few month as I am moving from the UK to Germany very soon. I am one of Agi’s students who regularly take part in her classes online and personal meetings as well at least 3 times a week. I was totally newbie therefore the first steps were the pronunciation and basic useful knowledge, followed by the more difficult grammatics and the real useful expressions. I was, and still I am absolutely satisfied with her teaching methods, flexibility, manner to handle people and can handle students individually, also recognizes and understands their needs. She definitely knows that all students have a different learning performance, and gives personalized way of teaching. I can recommend her to anyone.” (2015)
OJ, 28, UK (heti 3*45percben tanult németet)

 

“Szerintem az egyik legjobb döntésem volt, hogy magántanárként Ágit választottam. Az órái szakmai nyelvből szépen fel vannak építve, egymásra épülnek ezáltal nagyon gyorsan lehet fejlődni. A nyelvtani szabályok tanulása alatt számos érdekes és izgalmas téma került elő, amelyek nem csak a szókincsemet bővítették, de a látáskörömet is szélesítették. Ági különösen ügyelt arra, hogy mind a szövegértés, mind a magnóhallgatás, sőt a beszéd is egyenlő arányban forduljon elő, elősegítve ezzel a magabiztos angol nyelv használatát. Az órák Skype-on is mindig jó hangulatban teltek, egyszerűen öröm volt tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)” (2013)
Réka, 27, Budapest (heti 1*45percben tanult szakmai angolt)

 

“Aki szeretne kezdőként, újrakezdőként, vagy “csak” szinten tartás miatt angolul, vagy németül tanulni, annak nagyon is tudom Ágit ajánlani. Ági mindig felkészült és pontos volt. Én személyesen, magánóra keretében és e-mailes leckeküldés formájában is tanultam és jelenleg is tanulok Ágival, ezért mondhatom, hogy személyes tapasztalatom van mindkettő tanulási formában. Szívesen emlékszem vissza a személyes magánórákra, melyek nagyon jó légkörben teltek el. Ebből az időszakból származik egy nagyon kellemes élményem, amikor is összehívta gyermek és felnőtt tanítványait egy közös kirándulásra. Úttörő vasutaztunk, sétáltunk a Normafánál, fagyiztunk. Látszott, hogy a gyerekek nagyon szeretik őt és hallgatnak rá. Volt olyan szülő, aki rábízta kiskorú gyermekét és csak a kirándulás végén csatlakozott hozzánk. Ez a teljes bizalom jele. Jelentkezzetek hozzá bátran, nem fogjátok megbánni.” (2014)
Gyuricza Klára, 46, Budapest (heti 2*60percben tanult angolt & németet)