Időpontfoglalás

Appointment Calendar Powered By: AppointZilla

FOGLALÁS ELŐTT, KÉRLEK, OLVASD EL A FOGLALÁSI-LEMONDÁSI SZABÁLYZATOT! KÖSZÖNÖM 🙂
A foglalás elküldésével automatikusan elolvasottnak és elfogadottnak minősülnek az alábbi foglalási szabályok.

A fenti “Foglalj most” gomb segítségével ONLINE egész hónapra előre megtervezhetitek óráitokat! 🙂
A sikeres foglalásról csak akkor érkezik Hozzátok visszajelzés, ha az óra ára rendelkezésre áll az én virtuális számlámon. Tehát előbb küldd el az óra árát, majd foglalhatod az időpontot.
Ha nem találnál megfelelő szabad időpontot, írj nekem az enyelvmagus@gmail.com-ra egy e-mailt, keresünk megoldást!
Foglalni bármelyik szabad időpontra lehet, viszont a befoglalt óra lemondására, elcserélésére csak 24 órával az óra kezdési időpontja előtt van ingyenes lehetőség. Tehát például ha egy keddi napon 15:15-kor keződő órát, vasárnap szeretnél áttenni mondjuk kedd 16:45-re, akkor amennyiben van szabad hely, azonnal megteheted, küldeni fogom a visszaigazoló e-mailt. Viszont ha ugyanezt a keddi 15:15-ös órát kedd reggel szeretnéd áttenni szerdára, a szerdai időpontot már csak újabb óra befizetésével lesz módod lefoglalni, a keddi alkalom ára pedig elveszett számodra.
Amennyiben nem kapok értesítést késésről (csak egy sms-t vagy e-mailt kérnék, hiszen természetesen ez bárkivel előfordulhat), 15 perc várakozás után után elhagyom a virtuális tantermet és az óra ára levonásra kerül. Kérésre az óra “megrövidíthető”: természetesen előbb is be tudjuk fejezni a tanórát, de elszámolni az előre befoglalt időtartammal fogok, tehát a teljes óra ára levonásra kerül.
Befizetett óra visszatérítésére nincs lehetőség, csak felhasználni tudod a kifizetett alkalmat a meghatározott időkereten (befizetéstől számított maximum 30 napon) belül.
A továbbajánlási kedvezmény él: minden új diákom után, aki Rád hivatkozva jelentkezik és legalább 20 tanórát tanul velem, egy 45 perces ingyenes órával jutalmazlak 😉

planner-enyelvmagus