Árak & feltételek

Hogyan működik technikailag?social-media-419944_640

Szükség lesz egy okostelefonra vagy egy számítógépre, Internetre, valamint egy virtuális Skype fiókra. Tapsztalataim alapján érdemes fülhallgatót használni, hogy könnyebben kizárjuk az óra idejére a külvilágot. A chat ablak segítségével minden szükséges információt fel tudunk írni egy virtuális táblára, amit óra után bármikor visszanézhetsz vagy elmenthetsz. A képernyőmegosztó funkciót is igénybe tudjuk venni, amikor szükséges, hogy lássuk egymás monitorját.

Páros vagy csoportos órákra is van lehetőség, a részleteket egyeztetjük 😉

Az órák időtartama:

45 perc, 90 perc közül választható. (Ettől való eltérés lehetséges.)

Árak:

10-15 €/ 45 perc. Az árak a tanfolyam intenzitásától valamint a személyes igényektől függnek. Az elképzelésedhez illő konkrét árajánlatot szívesen elküldöm e-mailben.

Kedvezmények:

– minél magasabb óraszámban tanulsz, annál alacsonyabb óradíj fizetendő;

– családi kedvezmény: -10%, ha ugyanabból a háztartásból legalább ketten járnak órákra;

– továbbajánlási kedvezmény: minden új tanítványnak való ajánlásért, aki minimum 1 hónapig látogatja az órákat, egy 45 perces óra jár ajándékba;

– facebook-os nyereményjátékok révén.

Szabályzat:

Ezeket a szigorú szabályokat a tanulóim létszáma miatt alkalmaznom kell, hogy kordában tudjam tartani az időbeosztásomat. Köszönöm a megértéseteket!

#1. Mivel az órák időpontjának foglalása előre – írásos megerősítéssel- történik, ha a Tanuló nem tud órára jönni, minimum 24 órával az óra kezdete előtt kérem ezt jelezni – mindenképpen írásos formában is (e-mail, sms). (Például egy kedd reggel 8h-kor kezdődő órát előző nap, azaz hétfő reggel 8h-ig lehet áttenni másik időpontra.) Sajnos a 24 órán belüli időpont lemondást vagy az óra elmulasztását, melyet nem jeleztek előre, semmilyen indokkal sem tudom elfogadni. Így annak az alkalomnak az ára a tanuló számára elveszett.

#2. Az órák fizetése előre, átutalással történik (banki transzfer, PayPal vagy postai pénzfeladás). Leggyakrabban havi bontásban. Ettől való eltérés megegyezés tárgyát képezi. Amíg nem áll rendelkezésre legalább egy alkalomnak megfelelő összeg, addig az órák megtartása szünetel.

#3. Befizetett részösszeg vagy összeg visszatérítésre nincs lehetőség, a már befizetett órákat csak felhasználni lehet, a befizetéstől számított maximum 30 napon belül.

#4. Adott naptárévben befizetett órák nem vihetőek át a következő naptári évre, figyelmebe véve a téli szünetet is (2017. december 23.- 2018. január 2.). Tehát az utolsó lehetőség a befizetett tanórák igénybe vételére kizárólag a téli szünet előtti hétköznapokon, 9:00-16:00 között van lehetőség. (Például 2015. december 2-án befizetett 4 alkalmat 2015. december 18-ig lehet felhasználni.)

#5. A nyereményjátékok nyereményei készpénzre nem válthatóak.