Kezdőknek

A kezdő nyelvtanulók lelkesedéssel tele indulnak el a nyelvtanulás útján. Van bennük egy érzés, hogy “bebizonyítom”, “megcsinálom”, “ezzel is több leszek”. A jó tanár feladata pedig, hogy ezt az indíttatást fenntartsa és a nyelvtanuló típusának megfelelően apró és talán észrevétlen finomságokkal feldobja, élvezetesebbé tegye a tanulást. Ez egyáltalán nem könnyű feladat (hivatás!), de ha sikerrel járunk, akkor a tanuló valódi kötődést tud kialakítani az idegen nyelvvel, ami pedig alapvető feltétele annak, hogy elsajátíthassa azt.

Kiemelten büszke vagyok az eddigi tanítványaim közül V. Dórára és F. Bernadettre. Én lehettem az első, aki elkezdte tanítani nekik az első, illetve második idegen nyelvet és gyakorlatilag 2 éven belül – elsőre – sikeres középfokú vizsgát tettek, majd anyanyelvi környezetbe kerültek, ahol a mai napig kitűnően megállják a helyüket.

workers-272214_640

Emiatt a kezdeti dolog miatt aztán a kezdő nyelvtanulók a titkos kedvenceim- elnézést kérek a többiektől 🙂 Mert a kezdők még olyan “ártatlanok”. Nincsenek negatív élményeik, érzéseik, csak a céljuk és a mérhetetlen ambíciójuk. Fantasztikus érzés velük együtt építeni a nyelvtudást a legelső alapkőtől kezdve s részese lenni annak, hogy életük maghatározó részévé válik közös “vállalkozásunk”.

Ha 100%-os támogatásra, megbízható tudásra, jókedvre és eredményekre vágysz, gyere építsük fel együtt az új álmodat angolul, németül vagy franciául!

Mielőtt bejelentkezel órára vagy konzultációra, feltétlenj nézz szét a Letölthető anyagok & a Cikkek között, hogy további betekintőt és praktikus tanácsokat is kaphass a nyelvtanuláshoz!

Jó szórakozást & sikeres tanulást! 🙂