Haladóknak, újrakezdőknek

Kedves újrakezdő, középhaladó, haladó vagy nyelvvizsgás Nyelvtanuló!

Köszöntelek az eNyelvmágus oldalán.

“Vidd, amire szükséged van és tedd hozzá, ami hiányzik.” – ez az én filozófiám.

Ha az oldalon lévő anyagokkal tudom fejleszteni a nyelvtudásodat, vagy segíteni az ismétlést, gyakorlást, esetleg adhatok néhány hasznos tippet, akkor már megérte, hogy egymásra találtunk. Viszont ha úgy érzed, jelenlegi felkészítésed bármilyen okból nem megfelelő, kitűztél egy új célt, vagy egyszerűen csak ismét felvennéd a fonalat, fordulj hozzám bizalommal!

dart-454188_640

Az eNyelvmágus egy forradalmian új nyelvtanulási módszer, melynek lényege, hogy a nyelvi tananyagot a te ízlésednek és adottságaidnak, azaz teljes személyiségednek megfelelően állítjuk össze. Nem lesz olyan feladat, amit nem szeretsz és nem lesz többé kényszer a tanulás sem! Bármi, ami eddig elérhetetlen célnak tűnt számodra a nyelvtanulásban, most karnyújtásnyira van tőled.

Szeretnél idegen nyelven magabiztosan kommunikálni? Lemaradtál a suliban? Közeleg az érettségi? Le kéne már tenni a nyelvvizsgát? Állásinterjúra készülsz? Talán külföldön próbálsz szerencsét? Tanítványaimmal és kollégáimmal nem ismerünk lehetetlent! Nap mint nap szorgalmasan dolgozunk azon, hogy friss anyagok és minél több idegen nyelvet valóban tudó, beszélő ember legyen a világon.

Tarts velünk te is! A mi közösségünk a tiéd is 🙂

Bármilyen nyelvi témában kérdésed van, tanácsra, biztatásra van szükséged, szeretnél személyre szabott anyagokból készülni otthon, vagy újra órára járnál, az Elérhetőség menüponton keresztül küldj nekem üzenetet.

Örülök, ha megismerhetlek.

Vidám napot kívánok!

Ági