Otthoni tanulás

Az e-Nyelvmágus teljesen egyedi a nyelvtanulási technikák között, mivel teljes mértékben az egyén adottságain és tanulási típusán alapszik. A tananyag rugalmasan illeszkedik felhasználójához, nem nekünk kell igazodni a tankönyvhöz! Ez a módszer nem sematikusan összeállított nyelvleckéket ad a nyelvtanulónak, amelyeket – a képességeihez mérten – hosszabb-rövidebb idő alatt elsajátíthat. Az e-Nyelvmágus az egyén céljainak és érdeklődési körének megfelelően összeállított ismeretanyagot kínál, mely gyakorlatiassá s egyben szórakoztatóvá teszi a tanulást. Az egyén saját képességeihez idomulva pedig megkönnyíti és lerövidíti a nyelvtBusinessCardLogoanulás folyamatát.

Tehát az e-Nyelvmágus segítségével egyéni tempóban, autodidakta módon sajátítható el az idegen nyelv.

A személyre szabott nyelvi oktatóanyag összeállításához egyszeri (kb. 90 perces) személyes vagy online konzultáció keretében felmérjük a diák tanulási típusát, teszteljük jobb vagy bal agyféletékéje működik dominánsabban, és amennyiben nem kezdő nyelvtanulóról van szó, a már meglévő nyelvi tudásának szintje is felmérésre kerül. A kozultációt követő 14 napon belül pedig elkészül a tanuló saját e-Nyelvmágusa.

Ez az egy szintugrásnak megfelelő tananyag kényelmesen, akár 12 hét alatt feldolgozható otthoni tanulással. Az önellenőrzés mellett folyamatos internetes konzultációs lehetőség biztosított, ha a tanuló kérdezni szeretne.

Az oktatási anyag felsőfokú (C1) szintig érhető el -jelenleg- ANGOL és NÉMET nyelven az európai nyelvi szinteknek (A1, A2 stb.) és a nyelvvizsga szinteknek (B1, B2, C1) megfelelően. Nem csak általános, hanem minden szinten szaknyelvből (üzleti, gazdasági és műszaki) is elérhetőek a személyre szabott tananyagok.

A Te e-Nyelvmágusod tartalmazza:mappa

  • a jelenlegi szintedről induló tananyagot és hanganyagot, ami a következő szintre juttat el,
  • ennek megfelelő szókincset,
  • nyelvtani magyarázatokat,
  • különböző agyféltekéket megdolgoztató gyakorlatokat,
  • szituációs feladatokat,
  • és a megoldásokat is, biztosítva az önellenőrzés lehetőségét.

Az egyéni tananyag most bevezető áron szintenként 14.490 Ft-ért megvásárolható.

Személyes átvétellel, postai úton vagy elektronikus formában rendelhető a tananyag.

Fizetési lehetőségek: banki átutalással, PayPal vagy készpénzben.

További információk, megrendelés és konzultációra való bejelentkezés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet